Bel ons: 070 891 00 00

Geschatte leestijd: 1 minute

Op dinsdag 20 september 2016 was Prinsjesdag waarop de plannen voor het jaar 2017 werden gepresenteerd. Op deze dag werden onder andere de Miljoenennota, het Belastingplan en de Rijksbegroting SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) gepresenteerd. Hieronder kunnen deze documenten worden gedownload.

Miljoenennota 2017

In de Miljoenennota 2017 worden de belangrijkste plannen en keuzes van het kabinet voor 2017 en kosten van die plannen gepresenteerd. Ook beschrijft de Miljoenennota de financiële en economische situatie van Nederland en de verwachte ontwikkelingen. Miljoenennota 2017.

Belastingplan 2017

In het Belastingplan 2017 staan de plannen van het kabinet voor de belastingen in 2017. Het Belastingplan wordt jaarlijks met Prinsjesdag aangeboden aan het parlement. Belastingplan 2017.

Te veel betaalde premies terugvorderen? Data-Analyse Loonkosten

Om te zien of u als werkgever optimaal gebruik heeft gemaakt van alle mogelijkheden heeft Vengroot de Data-Analyse Loonkosten ontwikkeld. Hieruit komt naar voren of alle premies, voordelen en kortingen juist en volledig zijn toegepast en verwerkt.

LEES VERDER

Rijksbegroting SZW 2017

In de Rijksbegroting SZW 2017 staan de plannen van het kabinet voor de sociale zekerheid en werkgelegenheid in 2017. Hierin worden ook de nieuwe premiepercentages voor de werknemersverzekeringen en nieuwe stimuleringsregelingen genoemd en tevens wordt de begroting van de inkomsten en uitgaven gepresenteerd. Rijksbegroting SWZ 2017.

Gerelateerde artikelen

Vul uw gegevens in of bel voor een vrijblijvende inventarisatie Data-Analyse Loonkosten

Hidden
Hidden
Toestemming*

Volg ons op social media.
Vengroot is te vinden op LinkedIn, Facebook, InstagramTwitter en YouTube!

To search, begin typing