Bel ons: 070 891 00 00

Vengroot – Cases van onze klanten. Vengroot werkt voor werkgevers in Nederland. De Data-Analyse Loonbelasting, Whk-check en PreVenTool hebben honderden werkgevers in diverse branches forse besparingen opgeleverd. Op deze pagina staan een aantal van de besparingen en terugvorderingen die Vengroot heeft gerealiseerd.

Cases van onze klanten

€135.000 bespaard

Branche: Logistiek Whk-check
Branche: Logistiek

Onze klant in de logistiek heeft premieverhogingen voor zowel de WGA- als ZW-premie opgelegd gekregen. De Whk-check heeft deze klant €135.000 opgeleverd.

€45.000 bespaard

Branche: Facilitair Data-Analyse Loonbelasting
Branche: Facilitair

Door de sociale verzekeringen te analyseren, hebben wij voor onze klant in de facilitaire dienstverlening een terugvordering van ruim €45.000 gerealiseerd.

€15.000 bespaard

Branche: Groothandel PreVenTool
Branche: Groothandel

Door middel van de PreVenTool heeft onze klant in de groothandel geautomatiseerd €15.000 aan LKV (Loonkostenvoordelen) kunnen benutten.

€35.000 bespaard

Branche: Bouw Data-Analyse Loonbelasting
Branche: Bouw

Door een analyse van de stimuleringsregelingen, heeft onze klant in de bouw een compensatie transitievergoeding van €35.000 ontvangen.

€21.000 bespaard

Branche: Transport PreVenTool
Branche: Transport

De PreVenTool heeft een van onze klanten in de transport €21.000 bespaard, omdat de no-riskpolis van de zieke werknemer met de PreVenTool werd geregistreerd.

€56.000 bespaard

Branche: Zorg Data-Analyse Loonbelasting
Branche: Zorg

Door een wetswijziging kon voor onze klant in de zorg een besparing van €56.000 met terugwerkende kracht worden gerealiseerd door middel van de Data-Analyse Loonbelasting.

€23.000 bespaard

Branche: Zakelijke dienstverlening Whk-check
Branche: Zakelijke dienstverlening

Een werknemer was onterecht toegerekend aan de gedifferentieerde premie Whk, omdat hij met zijn WAO-uitkering een geldende no-riskpolis had. ZW-uitkeringen kunnen maximaal twee jaar toegerekend worden aan de Whk. Ons bezwaar heeft onze klant in de financiële dienstverlening een besparing van €23.000 opgeleverd.

€284.000 bespaard

Branche: Visserij Whk-check
Branche: Visserij

Twee werknemers waarbij de eerste werknemer een eerste ziektedag had voor indiensttreding en de ander ziek was door zwangerschap. Beiden ten onrechte toegerekend aan de gedifferentieerde premie Whk van onze klant in de visserij. Bezwaar op drie voorgaande jaren resulteerde in een teruggave van €95.000. Toekomstige besparing voor de overige zeven jaar €189.000.

€153.000 bespaard

Branche: Agrarisch Whk-check
Branche: Agrarisch

Onze klant in de agrarische sector had de afgelopen vier jaar een premieverhoging voor de WGA. Voor deze jaren heeft de Whk-check een besparing van €72.000 opgeleverd. Ook betaalt deze klant in de toekomst minder premie. Voor de overige zes jaar zou deze klant eigenlijk €81.000 extra WGA-premie moeten afdragen via gedifferentieerde premie Whk.

€98.000 bespaard

Branche: Zorg & welzijn Sector-check
Branche: Zorg & welzijn

Bij een van onze klanten in de kinderopvang constateerden onze analisten dat er dat een onjuiste sectorpremie werd toegepast voor het sectorfonds. Hierdoor werd te veel premie afgedragen. Met deze sector-check heeft onze klant €98.000 teruggekregen van de Belastingdienst.

€36.000 bespaard

Branche: Uitzendbedrijven PreVenTool
Branche: Uitzendbedrijven

Onze klant in de uitzendbranche werkt met veel uitzendkrachten. Vaak kunnen er nog Loonkostenvoordelen worden toegepast, mits de doelgroepverklaring binnen drie maanden is aangevraagd. Met de PreVenTool heeft deze klant €36.000 aan LKV kunnen benutten.

€15.000 bespaard

Branche: Horeca PreVenTool
Branche: Horeca

Onze klant in de horeca werkt met veel tijdelijke krachten, waardoor het optimaliseren van de Loonkostenvoordelen veel tijd kost. De PreVenTool heeft dat proces geautomatiseerd, waardoor deze klant €15.000 aan LKV heeft kunnen benutten.

Vengroot - klantenbeoordeling - Cases pagina - Banner

Vragen over Vengroot – Cases van onze klanten?

Vraag een gratis Quickscan aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Volg ons op social media.
Vengroot is te vinden op LinkedInFacebookInstagramX (Twitter) en YouTube!

To search, begin typing