Bel ons: 070 891 00 00

Data-Analyse Loonbelasting

Ruim 90% van de werkgevers betaalt onnodig te veel aan loonbelasting. De Data-Analyse Loonbelasting maakt inzichtelijk of je als werkgever optimaal gebruik hebt gemaakt van alle mogelijkheden. In het bijzonder of alle premies, voordelen en kortingen juist en volledig zijn toegepast en verwerkt.

PreVenTool

Vengroot heeft de PreVenTool ontwikkeld voor werkgevers om preventief te besparen op loonkosten met een volledig geautomatiseerde tool. Je bespaart tijd en kosten door de juiste vragen te stellen bij het aannemen van personeel. Ontzorg het HR-proces maximaal.

Sectorindeling-check pagina blok (2)-min

Whitepaper: Besparen op loonbelasting loont

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Whk-check

Met de Werkhervattingskas (Whk) check voorkom je ten onrechte toegerekende ZW- en WGA-uitkeringslasten op de Whk beschikking. Een premieverhoging kan maximaal 12 jaar lang doorwerken. Bespaar in het verleden, heden en in de toekomst op no cure no pay basis.

Sectorindeling-check pagina blok (1)-min

Sectorindeling

Met de sectorindeling-check voorkom je onjuiste premieafdrachten. Een juiste sectorindeling is cruciaal voor juiste premieafdrachten. Realiseer besparingen in het verleden, heden en in de toekomst op no cure no pay basis.

Pensioen-softwaretool

De pensioen-softwaretool zorgt ervoor dat je voldoet aan de zorgplicht, er tegelijkertijd bespaart wordt op de werkgeverslasten en jouw werknemers een beter pensioen perspectief hebben.

Vengroot - Overzicht diensten - Pensioen-softwaretool
To search, begin typing