Bel ons: 070 891 00 00

Besparen op loonkosten

Om tot het maximale resultaat te komen onderzoeken wij de afgedragen werknemersverzekeringen. De Data-Analyse maakt inzichtelijk of u als werkgever optimaal gebruik heeft gemaakt van alle mogelijkheden. In het bijzonder of alle premies, voordelen en kortingen juist en volledig zijn toegepast en verwerkt.

Loonkosten zijn voor de meeste bedrijven de grootste kostenpost. Maak samen met ons optimaal gebruik van alle voordelen.

No cure no pay

De vergoeding voor het uitvoeren van een onderzoek door Vengroot is op basis van ‘no cure no pay’.

Dit houdt in dat Vengroot een vast percentage van de gerealiseerde besparing ontvangt als vergoeding. Facturatie vindt daarom pas plaats na afronding van het onderzoek.

Indien er geen besparingen mogelijk blijken te zijn, dan worden ook geen kosten in rekening gebracht.

Whitepaper: Loonkostenbesparing loont

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy

Vengroot is compliant met de AVG wetgeving en Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij hebben onder andere de volgende interne beheersingsmaatregelen zoals encryptie en toegangsbeveiliging (tweestapsverificatie).

Daarnaast worden alle gegevens digitaal verwerkt. De privacy van uw organisatie en werknemers staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken louter met relevante informatie voor de data-analyse en gaan daar discreet en vertrouwelijk mee om. Tevens werken wij met een verwerkersovereenkomst als onderdeel van ons AVG-proof beleid.

Ontzorgen

Vengroot ontzorgt u tijdens het onderzoek, daar wij op de achtergrond de terugvordering inzichtelijk en concreet maken.

Met minimale inspanning voor u en uw medewerkers zorgen wij voor het maximale resultaat.

Vengroot -Data-analyse Loonkosten Ontzorgen

Planning & rapportage

De gemiddelde doorlooptijd van het onderzoek is circa zes maanden. De (wettelijke) reactietijd van overheidsinstanties (zoals Belastingdienst en UWV) is deels bepalend voor deze termijn.

Tijdens deze periode verzamelen en analyseren wij de vereiste gegevens. Gedurende het gehele traject wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Wanneer de opdracht ten einde is, ontvangt u een uitgebreide rapportage met daarin de belangrijkste onderzoeksresultaten per onderdeel opgenomen.

Vul uw gegevens in of bel voor een vrijblijvende inventarisatie Data-Analyse Loonkosten

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
To search, begin typing